Parametric design

Sculptura pe masini CNC

Pentru a crea un spatiu cu adevarat spectaculos, tehlologia CNC si programarea in Artcam si Powermill sunt o alegere excelenta pentru a realiza obiecte de design interior, inclusiv mobilier.

Parametric design Bucuresti

Cu ajutorul tehnologiei CNC si a programelor ARTCAM si POWERMILL, realizarea de sculpturi in lemn 3D si mobilier tridimensional a devenit posibila. Tehnologia parametric design permite crearea de modele complexe si precise, iar procesul de prelucrare poate fi efectuat cu ajutorul masinilor cu 3 si 5 axe de prelucrare cu care am dotat unul din cele 2 spatii de productie din Bucuresti.

In ceea ce priveste industria de design si amenajari interioare, utilizarea tehnologiei CNC pentru sculptura in lemn si prelucrarea mobilierului tridimensional ofera o multime de optiuni pentru proiectarea de spatii interioare unice si personalizate. De exemplu, aceasta tehnologie poate fi utilizata pentru a crea mobilier personalizat, pentru a produce elemente decorative de iluminat, pentru a sculpta icoane sau pereti intregi din lemn care sa se potriveasca perfect cu designul interior.

 

Sculptura digitala Bucuresti

Utilizarea tehnologiei CNC pentru sculptura in lemn si mobilier tridimensional poate aduce beneficii importante in ceea ce priveste eficienta productiei si calitatea produselor. Procesul automatizat de prelucrare poate reduce timpul si costurile de productie, in timp ce precizia si calitatea finala a produselor pot fi imbunatatite semnificativ.

Astfel, pentru a crea un spatiu interior personalizat si de calitate, tehnologia CNC  pentru sculptura digitala in lemn poate fi o alegere excelenta pentru proiectele de amenajare interioara.

Contact Icon
Sculptura pe masini CNC Bucuresti - Parametric design | Inndesign realizeaza sculptura pe masini CNC Bucuresti. Folosim tehnica parametric design si realizam obiecte unice pentru desig interior. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles