Lansam visuri la apa

Constructii iahturi clasice din lemn masiv

Inndesign ofera servicii de constructii iahturi clasice din lemn masiv, respectand paternurile designerilor John G.Alden si L.Francis Herreshoff.

Constructii iahturi Bucuresti

Noi, cei de la Inndesign din Bucuresti avem o vasta experienta in constructia de iahturi din lemn. Pasionati de tot ceea ce facem, avem abilitatile si tehnologia de lucru cu lemnul masiv care ne permit sa cream forme complexe si precise pentru a lansa la apa iahturi cu adevarat exceptionale.

De la proiectarea si construirea scheletului, pana la finisajul final si instalarea sistemelor electrice si de navigatie, suntem dedicati constructiei de iahturilor din lemn de inalta calitate. Fiecare detaliu este luat in considerare si pus in practica cu pricepere si atentie la detalii.

Constructor iahturi

Pentru ca iubim lemnul si iahturile clasice

Cand iubesti ceea ce faci, se vede. Pe baza patern-urilor designerilor John G. Alden si L. Francis Herreshoff construim iahturi clasice din lemn, cu o atentie deosebita la detalii. Imbinam elegant traditia in prelcrarea lemnului cu precizia echipamentelor moderne pentru a da nastere unor ambarcatiuni care sa iti ofere o experienta exceptionala pe apa.

Suntem mandri sa fim printre putinii producatori de iahturi din lemn, iar pasiunea si dedicarea noastra pentru acest domeniu se reflecta in fiecare yacht pe care il construim.

Constructor iachturi

Pasiunea pentru construatia de ambarcatiuni din lemn maisv se vede in fiecare detaliu.

Contact Icon
Constructii iahturi clasice din lemn masiv - Constructor iahturi Bucuresti | Avem o vasta experienta in constructia de iahturi din lemn. Suntem un constructor de iahturi clasice din lemn masiv pasionat. - Inndesign Bucuresti. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles