Despre noi

Omul sfinteste locul!

Cu bucurie in suflet, continuam sa facem de peste 20 de ani ceea ce stim mai bine si ne-a facut cunoscuti in bransa, amenajari interioare pentru spatii comerciale in Bucuresti. Am invatat de-a lungul anilor ca secretul pentru un proiect de succes sta in imbunatatirea continua a creativitatii si utilizarea celor mai bune materiale si servicii.

Am ales oameni pasionati de ceea ce fac, curajosi si care cauta mereu sa evolueze, sa tina pasul cu tot ce este nou si chiar sa inoveze.  Tocmai de accea toate proiectele noastre de amanajare interioara a spatiilor comerciale sunt unice si au ceva de spus.

Neobositi, mereu in cautarea Graalului in materie de design, le oferim clientilor nostri toate creativitatea unei echipe entuziasmate de fiecare proiect in parte, mic sau mare.

Ne murdarim cu placere

Ne mandrim cu faptul ca facem amenajari interioare pentru spatii comerciale. Ne suflecam manecile si conform unui plan elaborat si bine pus la punct, transformam spatiul: reconfiguram, realizam instalatii electrice, sanitare si termice, punem rigips, tragem glet, ne ocupam de tamplarie si dam viata proprie spatiului de care ne ocupam.

Si nu ne oprim aici! Facem si mobilier la comanda pentru spatiile comerciale din Bucuresti. Am investit in 2 hale de productie unde, zi de zi, ideile se combina pentru a da nastere unor produse frumoase si care rezista mult timp.

De aceea, ne-am echipat cu utilaje avansate, inclusiv un circular de formatizat MARTIN, o masina de aplicat cant ABS marca SCM/Italia, un abricht MARTIN, o masina de rindeluit la grosime MARTIN, un centru de prelucrare MINIPRES BLUM, un CNC de comanda numerica pentru sculptura pe 5 axe OMNITECH USA, un CNC model WOODIQ pentru prelucrare lemn pe 3 axe, un exhaustor de mare capacitate si o masina de gaurit multiplu Felder. Avem in plan achizitionarea de noi utilaje pentru noi proiecte.

Aici, oameni si masini, creeaza obiecte de mobiler din lemn masiv, pal si alte materiale pentru mall-uri, magazine,  birouri, scoli si gradinite, restaurante, spitale, farmacii si institutii din Bucuresti. Totodata, pasionati de prelucrarea lemnului masiv, construim yachturi si implinim visuri.

Contact Icon
INNDESIGN - amenajari interioare pentru spatii comerciale in Bucuresti | Pentru amenajari interioare pentru spatii comerciale Bucuresti si mobilier la comanda, apeleaza la experienta si expertiza INNDESIGN - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles